L'Ajuntament estudia l'ajuda legal a les víctimes d'assetjament a l'Escola Industrial

S'ha enviat una carta formal a Educació perquè obri una investigació

Els missatges de suport per treure a la llum el cas
Els missatges de suport per treure a la llum el cas | Albert Hernàndez
13 d'octubre del 2020
L'Ajuntament de Sabadell està valorant l'ajuda legal a les víctimes de les suposades "humiliacions" i assetjament d'un exdirector de l'Institut Escola Industrial, que es va donar a conèixer la setmana passada a través d'un un compte a Instagram, sota el títol "No ho tolerem".

La segona tinent d'alcaldessa, Marta Morell, ha precisat que s'està elaborant un reglament d'igualtat perquè el consistori sigui acusació popular quan hi hagi una denúncia, a la vegada que s'ha enviat una carta formal al Departament d'Educació perquè obri una investigació del cas. 

Precisament, aquest cap de setmana han aparegut llaços liles i missatges de suport a les portes del centre educatiu. "No esteu soles", "Molta força! @No_ho_tolerarem estem amb vosaltres! Juntes som més fortes!" i "Sororitat", són alguns dels lemes que es poden llegir a la tanca, acompanyats d'aquesta simbologia.

Unes presumptes "humiliacions" que han decidit treure a la llum arran que diversos alumnes de l'Institut Castellar denunciessin també suposats assetjaments d'un professor i amb la mateixa idea: compartir-ho a les xarxes socials.