educació

Apareixen llaços liles i missatges de suport a les portes de l'Escola Industrial

Fa uns dies es va crear un compte a Instagram per denunciar presumptes humiliacions

per NacióSabadell , 13 d'octubre de 2020 a les 10:13 |
Els llaços i missatges de suport a la porta del centre | Albert Hernàndez
Fa uns dies s'impulsava un compte a Instagram, sota el títol "No ho tolerem", per denunciar les "humiliacions i agressions verbals en termes sexuals" d'un exdirector de l'Institut Escola Industrial. Aquest cap de setmana han aparegut llaços liles i missatges de suport a les portes del centre educatiu.

"No esteu soles", "Molta força! @No_ho_tolerarem estem amb vosaltres! Juntes som més fortes!" i "Sororitat", són alguns dels lemes que es poden llegir a la tanca, acompanyats d'aquesta simbologia.

 

Els missatges de suport per treure a la llum el cas Foto: Albert Hernàndez


Unes suposades "humiliacions" que han decidit treure a la llum arran que diversos alumnes de l'Institut Castellar denunciés presumptes assetjaments d'un professor i amb la mateixa idea: compartir-ho a les xarxes socials.


L'Ajuntament de Sabadell va instar els Servei Territorials d’Educació de la Generalitat a obrir una investigació per esclarir els fets "el més aviat possible". En un comunicat, el consistori va explicar que es va posar en contacte amb la direcció actual del centre per posar-se a la seva disposició, com també amb el grup d’alumnes denunciants "per oferir-los tots els recursos municipals d'ajut en aquestes situacions", com ara, suport emocional i jurídic.

 

Participació