Un brot al Departament d'Informàtica del Taulí obliga a l'aïllament de tot el personal

De la trentena del personal hi ha 19 casos positius, segons el centre, i 20, assegura la plantilla

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
13 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 10:06h
Un brot al Departament d'Informàtica de l'Hospital Parc Taulí ha obligat a posar en quarantena una trentena de persones, que configuren el total de la plantilla. Segons han detallat des de la secció, hi ha 20 casos positius entre els cribratges massius duts a terme arran de detectar-ne un cas. 

Fonts del centre hospitalari han precisat que la setmana passada es va identificar aquest cas i, inicialment, en els testos duts a terme es van detectar 13 persones, amb símptomes lleus o asimptomàtics, i en els darrers dies, amb les contínues proves de control, s'hi han sumat sis persones més. Així que, en total, n'hi ha 19. 

El personal d'Informàtica ara està fent teletreball, una demanda que, ha subratllat, ha reivindicat. Ha criticat que se'ls exigeixi presencialitat però sense un protocol concret per actuar.

En aquest sentit, des de l'hospital s'ha garantit que a tot l'edifici s'hi adopten les mesures que "pertoquen" i que venen marcades per les autoritats. També ha afirmat que no s'ha detectat, per ara, cap altre cas fora d'aquest departament.