Les funcions de la CavaUrpí, repartides entre tres equipaments de Sabadell

L'acord permetrà que programin les tradicionals representacions del cabaret literari nadalenc d'Il·lús Teatre

NacióSabadell
12 d'octubre del 2020
L'Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell
L'Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell | Cedida
La promotora cultural sabadellenca UiU Promotors, que gestiona la sala CavaUrpí, ha arribat a un acord amb el Teatre del Sol, el Teatre de Belles Arts i l'Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell perquè els espectacles pugin als escenaris d'aquests equipaments, després que hagi hagut de descartar l'obertura de l'espai per les limitacions decretades per les autoritats sanitàries. 

La programació de tardor, per tant, es repartirà i arrencarà aquest dijous, a l'Espai Cultura, amb "Noir", una coproducció amb Il·lús Teatre en el marc de la Setmana Negra de Sabadell, organitzada per La Llar del Llibre, i dirigida per Jordi Fité i plantejada com un homenatge a les pel·lícules, històries i música del cinema negre.

El Teatre de l'Acadèmia de Belles Arts acollirà, la vigília de Tots Sants, "Poetes de Cementiri", un recull poètic també dirigit per Fité i protagonitzat per Josep Seguí i Montse Vidal. A la Sala Gran del Teatre del Sol, hi ha programats dos concerts a càrrec de participants locals del concurs d'Antena 3 La Voz. El primer el protagonitzaran Marina Prades i Orol Padrós , el 8 de novembre, i el segon, Roger Padrós & Band, el 15 de novembre.

El divendres 20 de novembre, l'actriu Sílvia Bel presentarà "A partir del silenci", una sessió de poesia i flamenc; mentre que el 4 de desembre, les joves cantants Anna Blázquez i Júlia Saura protagonitzaran un concert amb un recorregut per diversos temes i estils. El dia de Nadal a la nit, com és tradicional, l'estrena nadalenca d'Il·lús Teatre, que es repetirà el dia de Sant Esteve i el dia següent.