La programació de L'Estruch s'estén al Teatre Principal

A partir d'aquest dimarts, recuperarà progressivament l'activitat

Imatge d'arxiu dels assajos a L'Estruch
Imatge d'arxiu dels assajos a L'Estruch | Juanma Peláez
NacióSabadell
12 d'octubre del 2020
La programació de la fàbrica de creació de Sabadell, L'Estruch, davant la impossibilitat d'obrir les portes del teatre, els espectacles de l'equipament saltaran del carrer Sant Isidre, a la Creu Alta, al carrer Sant Pau, al centre, concretament, al Teatre Principal. 

Es tracten de dos èxits de la Sala Flyhard: "Lo Nuestro" -25 d’octubre- i "Lapònia" -12 de desembre--, un parell de comèdies que esclaten enmig de celebracions nadalenques entre família i amics. I, d’altra banda, "No em diguis Reina" -28 de novembre-, d’Emili Corral i la companyia Diversitat Funcional, que proposen una obra divertida i agosarada que conjuga el text amb la dansa integrada, les arts plàstiques i les dramatúrgies de la imatge, per submergir-se dins d’un univers boig i delirant. 

Tot i que fa alguns dies que es va reactivar Ca l'Estruch, a partir d'aquest dimarts, mica en mica, anirà recuperant les companyies i entitats locals en els locals d'assaig. "Les residències continuen i podem presentar diferents activitats relacionades amb el circ, a part d'espectacles que traslladem al Teatre Principal", ha afirmat el regidor de Cultura, Carles de la Rosa.

En aquest sentit, hi haurà els tallers de circ en família. El 28 de novembre Joan Català presentarà una versió de "5100 m/s", una peça en què una vegada més l'artista evoca la feina de l'artesà i el diàleg amb els objectes. A més de les cites amb MediaEstruch i NauEstruch