L'afectació del virus a les aules: segueixen més d'un miler de persones confinades de 34 escoles

La positivitat els últims deu dies es redueix a 109 de 46 centres

Les bates d'una aula
Les bates d'una aula | Adrià Costa
NacióSabadell
05 de maig del 2021
Actualitzat a les 20:05h
L'afectació del virus a les aules de Sabadell s'ha rebaixat amb l'arribada de maig, després que a l'abril es disparés, especialment la segona quinzena. De les 1.400 persones confinades s'ha passat a 1.084 -entre estudiants i personal- de 34 escoles -hi ha 129 a la ciutat-, segons les dades facilitades pel mateix Departament d'Educació. 

Un 20% d'aquests aïllaments els concentren entre dos centres, el Ferran Casablancas i Mare del Diví Pastor, amb 110 i 108, respectivament. Hi ha fins a sis centres més on hi ha una cinquantena o més de persones confinades: Claret, Mare de Déu de la Salut, l'Institut Pau Vila, Santa Clara i els instituts Jonqueres i Ribot i Serra. Hi ha una desena per sota de la desena, cosa que permet fer una idea del rastre del virus a les classes sabadellenques. 

Quant a casos positius, encara que s'han rebaixat, segueixen estant per sobre del centenar: 109 de 46 centres L'Institut Ribot i Serra, amb sis és el que més en té, seguit del Sant Nicolau i l'Institut Pau Vila, amb cinc. Després hi ha deu amb quatre.