Cs demana «un gran acord» de pressupostos que prioritzin la salut i la via pública

La formació es reunirà la setmana vinent amb l'equip municipal per tractar-ho

Els regidors de Cs al ple
Els regidors de Cs al ple | Albert Hernàndez
11 d'octubre del 2020
El portaveu de Cs, Adrián Hernández, ha demanat "un gran acord" de cara a l'aprovació dels pressupostos de 2021 en els quals hi hagi una prioritat per a la salut i la via pública. Es tracten de dos elements "prioritaris" amb l'esclat de la pandèmia, ha assenyalat el regidor, José Luis Fernández, precisant la inversió en la millora de l'estat dels carrers, parcs i places. 

Ha insistit en "reforçar" tot allò que té relació amb la Covid-19, en referència aquests dos àmbits. Per això, ha apuntat als fons europeus per aconseguir recursos i ha suggerit impulsar una oficina per tal que tota la documentació que cal presentar per justificar els diners que es demanen "estigui ben argumentat i es compleixin els terminis". Ha advertit que no aconseguir recursos suposaria una oportunitat perduda. 

També ha reclamat que es facin uns comptes amb "base zero", és a dir, que es repassin totes les partides per descartar paquets i destinar-los a una altra finalitat. Hernández ha dit que la setmana vinent tenen reunió amb el govern municipal per tractar els pressupostos.