Prova pilot de bus a demanda per connectar parcs empresarials de Sant Cugat amb Barcelona

L'objectiu és dotar de transport públic zones empresarials de Sant Cugat i reduir així l'ús del vehicle privat

Nació Sant Cugat
10 d'octubre del 2020
El pròxim 13 d'octubre l'Ajuntament de Sant Cugat posarà en marxa la prova pilot de bus a demanda que connectarà Barcelona amb zones empresarials de Sant Cugat, com Can Magí o Can Sant Joan. Amb aquesta mesura es vol donar l'opció d'agafar el transport públic a persones que viuen a Barcelona i treballen en alguna d'aquestes empreses.

A més, com diu el regidor de serveis urbans, mobilitat i transport, José Gallardo, "el nostre objectiu és reduir el vehicle privat i seguir impulsant una mobilitat més sostenible i intel·ligent a Sant Cugat". Aquesta prova pilot serà gratuïta de moment i durarà fins el novembre.

Concretament el projecte consisteix en oferir un servei de bus diari que al matí recolliria els treballadors, segons la demanda que es rebi, a llocs propers a estacions de metro de Barcelona i els duria fins les empreses de Sant Cugat. El servei també cobreix la tornada a la tarda a Barcelona.

Les persones i empreses interessades han d'escriure un correu a mobilitat@santcugat.cat. El servei s'adaptarà a les necessitats dels particulars i les empreses, segons la demanda. Els usuaris, un cop inscrits, s'hauran de descarregar una aplicació mòbil per tal d'indicar el punt de recollida i a quina empresa han de finalitzar el trajecte.