coronavirus

Els talls viaris es redueixen a tres zones per la reobertura d'un dia al trànsit de les avingudes Concòrdia i Matadepera

Serà els dissabtes i serà com una prova pilot per avaluar si millora l'activitat comercial

per NacióSabadell, 8 d'octubre de 2020 a les 10:00 |
Un dels talls viaris de la ciutat | Juanma Peláez
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El tall d'eixos viaris per prioritzar el vianant, engegat al maig, en el marc de la desescalada, es reduiran a tres zones per la reobertura al trànsit de les avingudes Matadepera i Concòrdia. Serà els dissabtes i com a prova pilot per avaluar si millora l'activitat comercial d'aquests barris. 

El consistori ha justificat la mesura davant les demandes rebudes de Ca n'Oriac comerç i "diverses peticions del sector comercial de la zona" i d'aquesta manera, comprovar, tal com els han traslladat, "si la limitació de trànsit de vehicles està dificultant l'activitat comercial i especialment de client de municipis propers". A més, ha recordat que la pandèmia "ha colpejat" aquest sector "d'una forma molt important".


Per això, l'Ajuntament ha determinat que "l'evolució i avaluació de les properes setmanes marcarà la continuïtat d’aquesta reobertura parcial en dissabtes al nord", encara que els diumenges i festius seguirà sent de prioritat per al vianant. 

Així, amb aquesta decisió els talls viaris els dissabtes seran a l’eix central, des de la Via Massagué –a l’alçada de la plaça de les Dones del Tèxtil– , fins gairebé al capdavall de la Rambla; a l'avinguda de Barberà –al sud– i al carrer de l’Església Romànica a la Creu de Barberà entre la ronda de Santa Maria i ctra. de Barcelona.


El passat mes de setembre es van excloure dos trams, del set en total que n'hi havia hagut, al carrer Sant Miquel, a la Creu Alta, i als carrers de Sant Sebastià i Salvany a l’Eixample, entre ctra. de Barcelona i el carrer de Sol i Padrís.


 

Participació