Els grups aïllats s'eleven a una trentena que afecten gairebé un miler de persones

Són també una trentena de centres; s'acumulen 88 casos positius

Una aula d'un centre educatiu
Una aula d'un centre educatiu | Oriol Bosch/ACN
NacióSabadell
06 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 9:57h
La quarta setmana des de l'arrencada del curs escolar ha començat amb un total de 38 grups confinats de 32 centres educatius -en total hi ha 129 a la ciutat-. Això traduït en persones afectades és de gairebé un miler, concretament de 966, entre alumnat, docents i personal. Tot i que pràcticament el 95% són estudiants. 

Gairebé una quarta part de les persones aïllades, 246, estan concentrades entre l'Institut Agustí Serra i Fontanet, amb 104 (102 alumnes i dos professors), que ha incrementat el nombre respecte a la setmana passada; l'Institut Escola Industrial, amb 88 (amb 80 estudiants i vuit docents) i el Col·legi Servator, amb 54 (53 estudiants i un de l'àmbit docent i laboral).

De fet, aquest mateix ordre es manté quant a nombre de grups confiants: l'Institut Agustí Serra i Fontanet, en suma cinc, el que més en té de Sabadell; tres n'hi ha a l'Escola Industrial i dos al Servator. Els 29 restants en tenen un.  

Quant a casos positius, la xifra s'ha incrementat fins a 88 d'acumulats, excepte cinc, de personal docent, tots són d'alumnes, sent el Ferran Casablancas amb set el que més en té. Segueix, el Jesús Salvador, amb cinc i amb quatre, Sagrada Família, Escola Roureda i l'Institut Escola Industrial. Tres infectats hi ha Sant Francesc, Salesians, Ramar, Institut Castellarnau, Escola Can Rull, Escola Andreu Castells, Institut Les Termes i Escola Teresa Claramunt.