Un projecte de l'ETSAV, guanyador del Young Talent Architecture Award 2020

Es tracta de la proposta "Oasi" per a la renaturalització del riu Llobregat al seu pas per Sallent

El projecte proposa la renaturalització del riu Llobregat al seu pas per Sallent
El projecte proposa la renaturalització del riu Llobregat al seu pas per Sallent | ACA
NacióDigital
05 d'octubre del 2020
El projecte català Oasi ha estat un dels quatre guanyadors del Young Talent Architecture Award (YTAA) 2020. Es tracta d'un projecte d'Álvaro Alcázar Del Águila, Eduard Llargués, Roser Garcia i Sergio Sangalli, de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès de la Universitat Politècnica de Catalunya - Barcelona Tech a Sant Cugat del Vallès, Barcelona (ETSAV). 

El projecte proposa la renaturalització del riu Llobregat al seu pas per Sallent. Els altres projectes guanyadors de la convocatòria han estat el belga Off the Grid, el britànic Stage for the City, i el xilè Three places to inhabit the mountain range in the Maule region.

YTAA és part inherent del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies vander Rohe (EU Mies Award), organitzat per la Fundació Mies van der Rohe amb el suport del programa Europa Creativa de la Unió Europea, en col·laboració amb l’Architects’ Council of Europe (ACE), i l'European Association for Architectural Education (EAAE), World Architects com a soci fundador; el European Cultural Centre com a soci a Venècia; patrocinat per Jung, Jansen i Regent; i amb el suport d’USM.