La pluja i el vent obliga a moure els concerts inaugurals del XXIX'5 Festival de Blues de Cerdanyola

Ha arrencat aquest divendres i s'allargarà fins al dia 11

Gisele Jackson durant la seva actuació
Gisele Jackson durant la seva actuació | Núria Puentes
NacióSabadell
03 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 14:34h
El XXIX'5 Festival Internacional de Blues de Cerdanyola ha arrencat aquest divendres, i s'allargarà fins al dia 11, però les pluges, especialment, i el vent han obligat a moure els concerts inaugurals d'Angué Jazz, Hendrik Röver & Los Míticos GT' i The Bacos. El que sí s'ha mantingut ha estat l'actuació de la cantant de soul Gisele Jackson, acompanyada de la seva banda The Shu Shu's.

Una inauguració, però, que també va patir canvis i es va traslladar a l'Ateneu. Era el tret de sortida d'un certamen, com tots els espectacles culturals, adaptats a les mesures sanitàries i que han marcat l'edició. D'aquí que s'hagi batejat com a 29,5 perquè enguany era el 30è aniversari, el qual s'espera celebrar al 2021. 

El concert de Hendrik Röver & Los Míticos GT's es farà aquest dissabte, a les 19 hores a l'Ateneu. Angué s'ha traslladat al dia 10, dissabte, a les 12 i al mateix espai, i, per últim, i la mateixa hora del dissabte també pujarà a l'esceneri The Bacos al l'amfiteatro Can Serraparera.

Entre el cartell, hi ha l'artista Alber Solo & The Firebirdblues i The Sick Boys el dia 9 i  Bantastic Fand aquest diumenge.

Des de l'organització, es fa una crida a les persones que tenen localitat perquè l'utilitzin i en cas de que, finalment, no hi puguin assistir, ho comuniquin per tal de poder alliberar les entrades i que algú altre pugui gaudir del concert.