Instal·len una desena de càmeres de videovigilància al polígon industrial de Can Roqueta

Forma part de les actuacions de millora d'aquesta zona industrial de la ciutat

L'actual control de càmeres, a la Prefectura de Can Marcet
L'actual control de càmeres, a la Prefectura de Can Marcet | Albert Hernàndez
NacióSabadell
02 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 10:43h
El polígon industrial de Can Roqueta compta amb deu càmeres de videovigilància, repartides per diferents punts. Ara per ara, estan en període de proves i entraran en funcionament properament. L'objectiu és monitoritzar l'accés de vehicles amb imatges a temps real, que gestiona la Policia Municipal de Sabadell.

El fet que el cos policial controli els aparells permetrà una major vigilància de les activitats que es duen a terme a Can Roqueta. Cal recordar que en els últims mesos, operatius policials han sorprès un nombre elevat de vehicles en cap de setmana o a la nit, quan no hi ha activitat. 

La instal·lació d'aquestes càmeres forma part de la renovació i modernització del polígon, previst que acabi a finals d'any, i persegueix "la millora de l'accessibilitat, la seguretat i l'habitabilitat de l'indret" i que tindrà com a beneficiaris els veïns i els usuaris de la zona industrial. 

Entre les principals actuacions que hi ha planificades a Can Roqueta: la construcció de quatre rotondes als principals eixos de distribució; la millora dels carrers principals i el nombre d'aparcaments de vehicles; col·locació de carregadors de vehicles elèctrics i la racionalització dels sentits únics de la majoria dels carrers, com també la millora de l'accessibilitat per a vianants, amb nous passos adaptats.