Els grups aïllats s'eleven a una trentena que afecten a més de 700 persones

Són dos centres educatius més, un total de 23; s'acumulen 67 casos positius

Una aula d'un centre educatiu
Una aula d'un centre educatiu | Oriol Bosch/ACN
NacióSabadell
01 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 18:01h
Els centres educatius han sumat deu grups aïllats més, cosa que eleva la xifra a 35 i que surten de 23 escoles, dues més que aquest dimecres -en total hi ha 129 a la ciutat-, segons les xifres que ofereix el mateix Departament d'Educació. Tot plegat, suposa una afectació que es tradueix en 740 persones, entre alumnat, docents i personal.

Més del 60%, 470, la mateixa xifra que 24 hores enrere, corresponen a estudiants. Igual que dimecres entre l'Institut Ferran Casablancas, amb 85 (82 alumnes i tres de l'àmbit docent i laboral), el Col·legi Servator, amb 54 (53 estudiants i un de l'àmbit docent i laboral), l'Institut Agustí Serra i Fontanet, amb 53 (49 i quatre de l'àmbit docent i laboral) i el Jesús Salvador, amb 50 (46, tres professors i una persona externa) concentren una mica més del 30% del total de casos.

El Col·legi La Vall manté 30 persones confinades (relació de 24 i sis) i amb una vintena hi ha tres centres més que aquest dimecres, en total, 11: Jaume Viladoms (29); Sagrada Família i Serra (ambdós amb 28); Escola Virolet (27); amb un total de 26 Bertran, Institut Arraona i Institut Les Termes; Escola Pia de Sabadell i Escola Roureda (23); Escola Calvet d'Estrella (22) i l'Escola Ramar (20). 

Quant a casos positius, la xifra s'ha incrementat fins a 67 d'acumulats, tots d'alumnes, sent el Ferran Casablancas amb set el que més en té. Segueix, l'Escola Roureda i Sagrada Família amb quatre cadascun. Tres infectats hi ha a l'Escola Industrial, Sant Francesc, Escola Can Rull, Ramar, Escola Andreu Castells i Les Termes i dos a Jesús Salvador, Escola Miquel Carreras, Salesians, Serra, Calvet d'Estrella, Escola Teresa Claramunt i Servator.