Una dotzena de persones s'interessen per instal·lar una parada al mercat de Campoamor

Dues han acabat traduint-ho en un nou negoci a l'equipament municipal

L'estat actual del mercat de Campoamor
L'estat actual del mercat de Campoamor | Cedida
30 de setembre del 2020
Actualitzat el 01 d'octubre a les 21:17h
L'Ajuntament de Sabadell ha rebut, a través d'una instància, i des del passat mes de febrer, l'interès d'una dotzena de persones per instal·lar una parada al mercat de Campoamor, segons dades facilitades pel mateix consistori.

Això suposa el doble de sol·licitants que fa tres mesos. Aleshores encara estava activat l'estat d'alarma i l'administració local havia contactat amb tres interessats, que es decidirien en obrir un establiment un cop visitessin l'espai. Ara, tal com ha detallat l'Ajuntament, d'aquesta dotzena s'han materialitzat dues instàncies.

Es tracten d'una fleca i una parada de costura. Ambdues s'han unit a la carnisseria i xarcuteria en funcionament, que s'ha mantingut durant aquest temps en què s'ha obert el debat sobre el futur del mercat de Campoamor. 

El membre de l'Associació del Poble del Sud de Sabadell, i un dels impulsors de la moció, aprovada per unanimitat el passat mes de febrer, per frenar l'enderrocament del mercat, Ramon Giménez, ha afirmat que aquest nombre de demandes demostren "l'interès" que suscita i "la prioritat comercial" que cal fer en aquest emplaçament. 

Giménez ha assegurat que aquestes persones interessades "són gent del barri". A la vegada, ha subratllat que en el passadís central del mercat hi ha tres locals, de titularitat municipal, i ha dit que espera s'utilitzin i no es quedin en desús, així com ha lamentat que s'hagi frenat el contracte d'arquitectura per rehabilitar l'equipament, "no hi ha consens", ha resumit. Tot i així, ha celebrat que s'hagi invertit en transformació dels voltants.