Aquesta és la notícia més llegida avui a NacióSabadell

Es redueix, però, el nombre de casos positius a 30, tots d'alumnes

Una aula d'un centre educatiu
Una aula d'un centre educatiu | Oriol Bosch/ACN
NacióSabadell
29 de setembre del 2020
En marxa la tercera setmana del curs escolar i a Sabadell hi ha 22 grups aïllats de 18 centres educatius -en total hi ha 129 centres a la ciutat-, dos i tres més, respectivament en relació amb les dades d'aquest dilluns, segons les xifres que ofereix el mateix Departament d'Educació. 

Tot i el lleuger increment, s'han reduït el nombre de persones confinades, passant de 470 a 458, sent la majoria, 427, alumnes. També hi ha 28 docents i de l'àmbit laboral i tres de personal extern. Igual que fa 24 hores, entre l'Institut Ferran Casablancas, amb 85 (82 alumnes i tres de l'àmbit docent i laboral), el Col·legi Servator, amb 54 (53 estudiants i un de l'àmbit docent i laboral) i l'Institut Agustí Serra i Fontanet, amb 53 (49 i quatre de l'àmbit docent i laboral) concentren una mica més del 40% del total de casos.

El Col·legi La Vall manté 30 persones confinades (relació de 24 i sis) i amb una vintena ja hi ha menys d'una desena, també ha baixat, situant-se en sis: Sagrada Família (total de 28); Escola Virolet (total de 27); amb un total de 26 Bertran, Institut Les Termes i Serra i l'Escola Ramar (un total de 20). 

Quant a casos positius, la xifra també ha retrocedit i hi ha 30 casos, tots d'alumnes, sent l'Escola Roureda, el Ferran Casablancas i Sagrada Família els que en tenen quatre cadascun, gairebé la meitat dels detectats. Tres infectats hi ha a l'Escola Industrial i Les Termes i dos a Ramar i Servator.