La rehabilitació del mercat de Campoamor, aturada per «redissenyar» el projecte

Continuarà la transformació de l'entorn

L'esborrany del futur espai verd
L'esborrany del futur espai verd | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
29 de setembre del 2020
La Junta de Govern Local ha decidit, aquest dilluns, no adjudicar el contracte del concurs d'arquitectura per a la rehabilitació del mercat de Campoamor per tal de "redissenyar" el projecte, tal com ha dit la regidora de Desenvolupament Urbà i Transició Energètica, Mar Molina. 

"Es farà un redisseny sobre el que hi havia dissenyat", ha precisat i ha justificat aquesta mesura, perquè "no era el que volíem", en referència al govern municipal i a les entitats, de tot tipus, de la zona sud de la ciutat. Encara que Molina ha sostingut que es manté la voluntat de combinar "una sala d'arts escèniques amb el comerç", ja que l'equipament cultural era una proposta dels socialistes que duien en la campanya electoral a l'alcaldia.

Una decisió que s'ha d'acord amb la Taula d’Entitats del Mercat, integrada per diverses organitzacions, i les formacions polítiques. Tots treballen per donar una sortida, malgrat que, segons ha dit Molina, no hi ha un calendari.

El que sí seguirà el seu camí serà la transformació del voltant del mercat, és a dir, el camp de fútbol, el CAP Campoamor i la creació d'un nou espai verd, ubicat entre els carrers dels Reis Catòlics, Josep Comas i Concha Espina. La regidora ha recalcat que els fons europeus FEDER "no es perdran", ja que el projecte venia finançat una part des d'Europa i es destinaran a "dignificar l'entorn i no a la peça del mercat", ha puntualitzat.