La Covid-19 sacseja els centres educatius del Vallès Occidental: 2.025 alumnes i 99 grups, confinats

Consulta l'actualització dels centres amb afectats

Primer dia de classe a l'escola Enric Casassas de Sabadell
Primer dia de classe a l'escola Enric Casassas de Sabadell | Juanma Peláez
25 de setembre del 2020
Els grups escolars confinats al Vallès Occidental continuen augmentant des de l'inici del curs escolar ara farà dues setmanes. Segons les últimes dades recollides pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, ja n'hi ha 99 grups afectats repartits en 72 escoles diferents de la comarca. 

Aquestes xifres es tradueixen en un total de 2.162 persones de la comunitat educativa havent de complir el confinament prescriptiu de 10 dies (2.025 alumnes, 123 membres de l'equip docent i 14 del personal extern).

Uns confinaments que es deuen als casos de Covid-19 diagnosticats des de la represa escolar. En concret, es deuen a casos localitzats en 122 alumnes i 2 més en docents. Respecte al model d'escoles afectades: 47 són públiques, 23 concertades i dues privades. 

Pel que fa al nombre total de grups registrats a les principals ciutats del Vallès Occidental, Terrassa en suma 37, Sabadell 17, Sant Cugat 12 i Rubí 8. També en registren: Santa Perpètua de Mogoda (6), Barberà del Vallès (4), Matadepera (3), Montcada i Reixac (2), Polinyà (2), Sentmenat (2), Cerdanyola del Vallès (1), Palau-solità i Plegamans (1), Viladecavalls (1), Castellar del Vallès (1), Sant Quirze del Vallès (1) i Castellbisbal (1).

A continuació pots consultar les dades de la situació de la Covid-19 als centres escolars d'arreu de Catalunya: