SORTEIG L'espectacle «Aladín, un musical genial»

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, un paquet familiar per anar a veure l'espectacle el 4 d'octubre

Aladín, un musical genial
Aladín, un musical genial | Centre Cultural de Terrassa
NacióSabadell
24 de setembre del 2020
El títol és conegut per la pel·lícula de la factoria Disney, que a la dècada dels 90 va apropar la història d'Aladí i el geni de la llàntia. Doncs, aquesta màgia envaeix el Centre Cultural Terrassa amb un musical basat en el conte de "Les mil i una nits" que recrea els luxosos palaus i sorprèn el públic amb números d'espases i acrobàcies.

Però no només és una faula d'aquests dos personatges, també la catifa voladora que s'eleva i es mou pel centre de l'escenari. Tot plegat, acompanyat d'un vestuari que recrea fidelment tota la història, un complement que ha obtingut un reconeixement en els Premis Broadway World Spain 2014, així com l'obra en general.

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, un paquet familiar 4 entrades (2 adults i 2 nens) per anar a veure "Aladín, un musical genial", el 4 d'octubre a les 17:00 hores, al Centre Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dijous, 1 d'octubre a les 16:00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:



Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dijous, 1 d'octubre a les 16:00 hores.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.