Consulta quina és la situació en el centre escolar dels teus fills

Una desena d'escoles tenen grups confinats entre els alumnes i els docents

L'Escola Enric Casassas de Sabadell
L'Escola Enric Casassas de Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
24 de setembre del 2020
Actualitzat a la 13:44h
Des de l'inici de curs diverses escoles de Sabadell han hagut de confinar grups per casos de coronavirus entre els infants o docents. Segons les dades que proporciona el Departament d'Educació, actualment n'hi ha 17 d'aïllats de 13 escoles, cinc més que aquest dimecres

L'Institut Les Termes, el que més en té, compta amb tres grups confinats, i dos el Col·legi Servator i l'Institut Agustí Serra i Fontanet. Entre aquests dos últims centres concentren una mica més d'una tercera part del total de persones aïllades, 107 -54 i 53. respectivament-. En total n'hi ha 304. A més, tres compten amb una vintena: Sagrada Família, Serra, Escola Virolet i Escola Espronceda. 

En relació als positius de coronavirus, quatre escoles més han notificat nous casos en les últimes 24 hores, cosa que eleva la xifra a 23. Quatre centres tenen tres infeccions d'alumnat: Sagrada Família, Escola Andreu Castells, Institut Les Termes i Sant Francesc -en aquest cas són dos estudiants i un docent-. També quatre en tenen dos: Institut Escola Industrial, Servator, Escola Roureda i Escola Teresa Claramunt.    

D'aquesta manera, entre els 23 centres, hi ha 35 amb coronavirus, vuit més que aquest dimecres. Tot i així, no se n'ha tancat cap.