Voluntaris de la Creu Roja Sabadell sensibilitzen més de 5.000 joves sobre la Covid-19

L'acció s'ha fet durant el darrer mes i mig, especialment en les zones amb més presència de jovent durant la nit

Campanya de sensibilització per joves voluntaris de la Creu Roja Sabadell
Campanya de sensibilització per joves voluntaris de la Creu Roja Sabadell | Creu Roja Sabadell
NacióSabadell
26 de setembre del 2020

Els equips de Creu Roja Sabadell dedicats a fer prevenció de la propagació del coronavirus han sensibilitzat, en el mes i mig que porten actuant, un total de 5.078 joves. Joves informadors i voluntaris han recorregut els "punts calents" de la ciutat, on més gent s'acumulava especialment a la nit, i han procurat corregir les conductes de risc a través de dinàmiques de sensibilització de la Covid-19. A més, també han repartit un total de 913 mascaretes. 

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del projecte encarregat a la Creu Roja pel departament de Presidència de la Generalitat i que pretenia disminuir el risc de contagi en les trobades d'oci nocturn. L'equip de la Creu Roja Sabadell ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament, que ha facilitat la informació sobre les zones amb més afluència de jovent en horari nocturn.

El projecte de sensibilització en l'oci nocturn també s'ha dut a terme a altres municipis catalans amb una gran densitat poblacions i amb zones d'oci nocturn, com és el cas de Terrassa o Castellar del Vallès. En total, la Creu Roja comptabilitza més de 70.000 sensibilitzats arreu de Catalunya. 

Dinàmica sobre la importància de dur la mascareta Foto: Creu Roja Sabadell


A banda de les accions a peu de carrer, també s'ha fet una campanya en línia a través de les xarxes socials de la Creu Roja. #COVIDspoiler busca d'ampliar l'abast de la seva tasca de sensibilització, a través de publicacions amb informació i consells de prevenció.