Arrenquen les sessions informatives sobre les Ordenances Fiscals

Tindran lloc als set districtes per fomentar el diàleg amb la ciutadania i contribuir a la participació en la proposta per al 2016

Redacció
06 d'octubre del 2015
Aquest dimarts arrenquen les sessions informatives sobre les Ordenances Fiscals al entre Cívic de Ca n’Oriac. Aquesta proposta té per objectiu fomentar la implicació de la ciutadania en les diferents àrees de la gestió pública i donar un nou pas endavant en el procés per establir nous mecanismes de participació. 

Les sessions, que coincideixen amb el període d’elaboració de la proposta d’Ordenances per al 2016, s’aniran portant a terme als set districtes de la ciutat. Tenen un doble objectiu: d’una banda, informar els ciutadans i ciutadanes sobre què són les ordenances, què impliquen i el retorn que tenen per a la ciutat, així com exposar els trets fonamentals de la proposta pel 2016. 

D’altra banda, volen contribuir a la participació, ja que a partir del coneixement de la proposta, els ciutadans tindran més dades per poder fer aportacions i suggeriments durant el període d'al·legacions que s'obrirà després de l'aprovació inicial al Ple i abans que la proposta s’aprovi de manera definitiva. 

Prèviament a l'aprovació inicial, les ordenances es presentaran i discutiran en diverses sessions de la comissió informativa municipal.