Sabadell millorarà la seguretat de les àrees de joc infantil

També està previst fer un estudi d’aquestes zones de la ciutat per repartir-les de forma més equitativa

Redacció
05 d'octubre del 2015
Actualitzat el 09 d'octubre a les 19:30h
L’Ajuntament endegarà un conjunt de mesures per millorar la seguretat de les àrees de joc infantil i, alhora, ajustar-les a la normativa. Aquestes obres es realitzaran a diferents punts repartits als 7 districtes de Sabadell, atès que s’ha detectat que alguns no compleixen part de les normatives i recomanacions vigents. La superfície total aproximada de l’actuació és de 22.798 metres quadrats, amb una inversió de més de 70.000 euros. 

Tal i com afirma el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero "en algunes de les àrees de joc on s’actua, els paviments de seguretat s'han d'arranjar, en d'altres hi ha elements de joc deteriorats que cal canviar i alguns trams de les tanques perimetrals existents". 

Entre les accions que es duran a terme destaquen la reordenació de jocs i substitució d’elements deteriorats, l'arranjament de tanca perimetral de fusta, la instal·lació de paviments de seguretat, de tres tipus diferenciats depenent de l'àrea de joc: sorra fina rentada, ull de perdiu (àrid –pedretes— petit i rodó sense arestes vives) ó paviment de cautxú. 

A banda, el regidor ha explicat que després de veure l'irregular ús i distribució de les àrees de joc infantil al conjunt de la ciutat, l'equip de govern durà a terme una segona fase en què s'analitzaran els diferents espais de joc infantil i tractarà de repartir-los d'una manera més equitativa per al conjunt de la ciutat.