Sabadell, guardonat per ser un dels punts «Reempresa» que evita més tancaments de negocis

Des del seu inici, ha donat continuïtat a 106 empreses, assessorant venedors i nous emprenedors

Montse González ha recollit el Premi Reempresa atorgat a l'Ajuntament de Sabadell
Montse González ha recollit el Premi Reempresa atorgat a l'Ajuntament de Sabadell | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
27 de setembre del 2020

L'Ajuntament de Sabadell ha rebut el tercer dels Premis Reempresa per ser un dels punts d'atenció de tota la província de Barcelona que ha evitat més tancaments d'empreses per falta de relleu. El punt local de Sabadell, gestionat per l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a del consistori, és un dels que registra més empreses cedents dels 35 que hi ha a tota la província i ha evitat el tancament de 106 empreses.

La tinenta d'alcaldessa de l'Àmbit de Desenvolupament Econòmic i Impuls administratiu, Montse González, ha recollit aquest dimarts el guardó atorgat per la Diputació de Barcelona en el marc del Saló BizBarcelona.

L'objectiu d'aquests punts, on s'ofereix consell a qui vol vendre la seva empresa, així com a les persones emprenedores que volen donar-li continuïtat, és evitar el tancament de negocis econòmicament viables i, conseqüentment, la destrucció d'ocupació a la ciutat. Al punt de Sabadell, concretament, el personal assessora sobre les característiques dels processos de compravenda i sobre l'elaboració d'un Pla de Reempresa o cessió. 

El projecte Reempresa parteix d'un acord de col·laboració entre la patronal Cecot i la Diputació de Barcelona per tal de crear un mercat únic de compravenda d'empreses a Catalunya. La Diputació intervé desenvolupant un treball en xarxa amb els ajuntaments per implantar aquest servei arreu de la província i l'administració local dóna a conèixer aquesta iniciativa a la ciutat. Les persones interessades poden consultar el web de Reempresa, el de sabadellempresa.cat o adreçar-se a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom, situada a la carretera de Barcelona, de 9 a 14 h.