Aquesta és la notícia més llegida d'avui a NacióSabadell

L'impacte de la Covid-19 a les escoles continua augmentant

Primer dia de classea a l'escola Enric Casassas de Sabadell.
Primer dia de classea a l'escola Enric Casassas de Sabadell. | César Font (Ajuntament de Rubí)
NacióSabadell
22 de setembre del 2020
El curs escolar va donar el tret de sortida dilluns passat i a la ciutat ja són 14 els centres educatius sabadellencs que han detectat casos positius de coronavirus des de la seva reobertura. Les dades ballen entre les del Departament d'Educació de la Generalitat i les que poseeix l'Ajuntament de Sabadell.

Segons el Departament d'Educació de la ciutat, no acabades d'actualitzar, el municipi vallesà té sis centres registrats amb algun cas de Covid-19. L'escola Nostra Llar, l'escola Espronceda, l'Institut Arraona, l'Institut Agustí Serra i la Llar d'Infants l'Esclop, tenen un cas confirmat. El centre privat Escola Maria Auxiliadora, n'ha detectat positius en dos grups diferents. 

Per la seva banda, les dades de l'Ajuntament eleven la xifra amb vuit centres més. Es tracten del Col·legi Sagrada Família -cas diagnosticat en un alumne-, l'Escola Bressol Garbí -cas diagnosticat en un membre de l'equip docent-, l'Escola Joaquim Blume -equip docent-, l'Escola Teresa Claramunt -equip docent-, l'Escola Calvet d'Estrella -alumne-, l'escola Xaloc -equip docent-, l'Institut Escola Industrial -alumne- i l'Institut Valls -alumne-.