Ja són 14 les escoles de Sabadell que tenen grups confinats per Covid-19

L'impacte de la Covid-19 a les escoles continua augmentant

per NacióSabadell , 22 de setembre de 2020 a les 16:24 |
Primer dia de classea a l'escola Enric Casassas de Sabadell. | César Font (Ajuntament de Rubí)
El curs escolar va donar el tret de sortida dilluns passat i a la ciutat ja són 14 els centres educatius sabadellencs que han detectat casos positius de coronavirus des de la seva reobertura. Les dades ballen entre les del Departament d'Educació de la Generalitat i les que poseeix l'Ajuntament de Sabadell.

Segons el Departament d'Educació de la ciutat, no acabades d'actualitzar, el municipi vallesà té sis centres registrats amb algun cas de Covid-19. L'escola Nostra Llar, l'escola Espronceda, l'Institut Arraona, l'Institut Agustí Serra i la Llar d'Infants l'Esclop, tenen un cas confirmat. El centre privat Escola Maria Auxiliadora, n'ha detectat positius en dos grups diferents. 


Per la seva banda, les dades de l'Ajuntament eleven la xifra amb vuit centres més. Es tracten del Col·legi Sagrada Família -cas diagnosticat en un alumne-, l'Escola Bressol Garbí -cas diagnosticat en un membre de l'equip docent-, l'Escola Joaquim Blume -equip docent-, l'Escola Teresa Claramunt -equip docent-, l'Escola Calvet d'Estrella -alumne-, l'escola Xaloc -equip docent-, l'Institut Escola Industrial -alumne- i l'Institut Valls -alumne-.

Nota sobre el mapa: Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 19 d'octubre, amb informació del Departament d'Educació (hi poden haver retards i, per tant, faltar-hi aules confinades).


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).


 

 

Participació