Sabadell rep més de 23 mil euros de la Diputació per digitalitzar els mercats municipals

L'ajut permetrà dotar les llotges de plataformes de venda en línia i servei a domicili, així com de sistemes de control de l'aforament

Vista del Mercat Central de Sabadell durant el confinament
Vista del Mercat Central de Sabadell durant el confinament | Juanma Peláez
NacióSabadell
22 de setembre del 2020
L'Ajuntament de Sabadell ha rebut, aquest dilluns, una subvenció de més de 23.000 euros de la Diputació de Barcelona amb l'objectiu de digitalitzar els mercats municipals. Amb l'ajut, es busca incrementar l'oferta i presència de les llotges a internet, una necessitat que s'ha evidenciat arran de la situació sanitària generada per la Covid-19.  

Amb els 23.235,29 euros que rebrà el consistori, s'incorporaran plataformes de venda en línia i servei a domicili als establiments del mercat, les quals facilitaran l'accés digital a productes saludables i de proximitat. Així, es farà un pas endavant per acabar amb la bretxa tecnològica dins del sector de la distribució.

A més, l'ajut permetrà dotar els establiments de sistemes digitals de control de l'aforament i de les mesures sanitàries de l'equipament. Amb totes les dades de la Diputació de Barcelona, es crearà un sistema d'indicadors al territori.