Cinc persones identificades després d'intentar robar cablejat de telefonia

La policia va trobar estris per extreure cables i identificacions falses d'empreses de comunicacions als dos vehicles, un dels quals sense assegurança

NacióSabadell
22 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:31h

La Policia Municipal de Sabadell ha identificat, aquest dissabte, cinc persones que van intentar retirar cablejat de telefonia sense cap autorització a Sabadell. Un operari d'una empresa de telecomunicacions va donar l'avís als agents, en veure un grup de persones extraient cablejat, ja que no li constava que ningú estigués fent aquesta tasca de manera autoritzada. 

Els fets es van produir al migdia, al carrer d'Alemanya amb la Rambla. Segons han informat fonts policials, quan els agents van arribar al lloc de l'incident, hi havia dues furgonetes amb cinc persones que discutien amb l'operari.

Es va identificar les persones i es van inspeccionar els vehicles, on van trobar eines per a l'extracció de cablejat, entre les quals un generador elèctric, dos cabrestants i un ventilador, així com identificacions falses d'empreses de telecomunicacions. A més, un dels vehicles no comptava amb assegurança en vigor, de manera que va ser immobilitzat.