Acaben les obres de remodelació dels parcs infantils de la Roureda i Vila Arrufat

Les àrees de joc tornen a obrir al públic aquest dissabte 19 de setembre

Plaça Vila Arrufat de Sabadell.
Plaça Vila Arrufat de Sabadell. | GSV
NacióSabadell
19 de setembre del 2020
Els treballs de remodelació i adequació integral de les àrees de jocs infantils a la Roureda i a la plaça de Vila Arrufat han conclòs i partir d’aquest dissabte, 19 de setembre, estaran obertes al públic. Són els primers espais de jocs infantils finalitzats des que es van iniciar les actuacions el passat mes de juny, en el marc del projecte Fem Barri.

Totes dues zones de jocs contemplaven la remodelació integral dels espais. En el cas de Vila Arrufat, el projecte ha contemplat la instal·lació d’un gronxador, una estructura i un disc giratori. A més, s’han reparat els paviments en mal estat de conservació, s’han canviat les tanques de fusta per una de metàl·lica.

Pel que fa a l’àrea de jocs infantils de la Roureda, les prioritats d’aquesta actuació han estat ampliar l’oferta de jocs infantils, augmentant-ne la seva diversitat, i intervenir en els espais de l’entorn per millorar l’accessibilitat i les condicions de la plaça.

Les actuacions que es duen a terme en més de 150 zones de jocs infantils i amb un termini de sis mesos aproximadament.  La propera setmana comencen els treballs a la plaça d’Alberto Lavera, al districte setè, que serà renovada íntegrament.

Aquestes actuacions a les àrees de jocs infantils formen part de la iniciativa Fem Barri i compten amb un pressupost d’execució d’1,6 milions d’euros. L’objectiu és garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris, ja que els treballs inclouen parcs i places de tots els districtes.