Més de 1.500 joves participen a les activitats d'estiu extraordinàries post-confinament

Des de l'Ajuntament informen que la valoració ha estat "molt positiva" tant per part del jovent com de l'equip professional

 El consistori es planteja la continuïtat d'aquesta iniciativa de cara al futur
El consistori es planteja la continuïtat d'aquesta iniciativa de cara al futur | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
20 de setembre del 2020
L'Ajuntament de Sabadell informa d'"èxit de participació" a les activitats d'estiu extraordinàries adreçades al jovent. Una de les mesures incloses en el pla de contingència del Sabadell post-Covid-19. L'objectiu, facilitar les accions de seguiment i reforç, i afavorir la socialització entre joves i professionals.

Durant el passat mes d'agost, el consistori va organitzar diferents activitats en els cinc Espais Joves de la ciutat perquè els joves poguessin recuperar els seus espais de trobada de referència, comptant amb el suport emocional i relacional després del confinament. Tanmateix, s'oferia un programa d'activitats als joves que durant el mes d'agost no van marxar de la Sabadell. 

Més de 1.500 joves hi han participat als tallers i manualitats, excursions, visites setmanals a les piscines municipals, activitats esportives, cinefòrums... Tot durant sis setmanes amb les mesures de seguretat i prevenció adoptades per evitar el risc de contagi. 

Des de l'Ajuntament informen que la valoració ha estat "molt positiva" tant per part del jovent com de l'equip professional, fet que fa plantejar la continuïtat d'aquesta iniciativa en endavant. 

Els Espais Joves de Sabadell, ara encenten un nou curs amb una programació d’activitats nombrosa i diversa, adreçada a joves d’entre 12 i 18 anys en horari de tarda de 16:30 a 20:30 h.