Ja són tres les escoles de Sabadell que tenen grups confinats per Covid-19

Al Vallès Occidental ja hi ha una desena d'escoles afectades

per NacióDigital , 18 de setembre de 2020 a les 14:03 |
Primer dia de classea a l'escola Enric Casassas de Sabadell. | Juanma Peláez
L'impacte de la Covid-19 a les escoles continua augmentant. A dia d'avui, hi ha 111 grups confinats en 87 centres educatius d'arreu de Catalunya. A Sabadell ja són tres les escoles afectades. En concret són l'Institut Arraona, l'Escola Nostra Llar i l'Institut Escola Industrial. 

De tota manera, la immensa majoria d'escoles i instituts del país, el 98,4%, tenen la totalitat dels seus grups funcionant, tal com ha informat aquest migdia el Departament d'Educació. Les dades d'avui suposen un increment respecte ahir, quan es van notificar 68 grups confinats en 52 centres. 


El nombre de grups confinats en funció de la tipologia de centre és la següent: Llar d’infants privades, 4; llar d’infants municipals, 14; escoles de 2n cicle d’infantil i primària, 31; instituts d’ESO, Batxillerat i FP, 23; escola d’ensenyaments artístics superiors, 1; Instituts Escola, 4; centres privats concertats, 26; centres privats, 8.

Grups confinats al Vallès Occidental 


Segons les dades facilitades pel Departament d'Ensenyament altres escoles de la comarca també tenen grups aïllats per positius: 
A Rubí hi ha un grup a l'Escola 25 de setembre i dos grups més a l'acadèmia Ribas. 
A Terrassa hi ha un grup al Centre de Formació Professional Cingle, un altre a l'Escola La Nova Electra, i un més als Salesians. 
A Sant Cugat hi ha un grup a l'Escola Viaró i un altre a l'Escola Santa Isabel.

Escoles Afectades Covid 18.9 by edicio naciodigital on Scribd

 

Participació