coronavirus

El barri de Gràcia cancel·la la Festa Major

En un comunicat, la Junta de l'AVG lamenta que "finalment no ha pogut ser" degut a l'evolució epidemiològica de la crisi sanitària del coronavirus a Sabadell

per NacióSabadell , 18 de setembre de 2020 a les 12:30 |
Gegants durant la Festa Major del barri de Gràcia de Sabadell. | Cedida
"Finalment no ha pogut ser". D'aquesta manera, la Junta de l'Agrupació de Veïns del barri de Gràcia (AVG) de Sabadell informa de la cancel·lació dels actes previstos per la Festa Major del barri que s'havia de celebrar aquest cap de setmana. "Atesa la situació epidemiològica del moment, el passat 2 de setembre, la junta va acordar descartar-ne la celebració", apunten.
  L'associació veïnal ja feia setmanes que treballava en una festa conscienciada en la situació actual de pandèmia, reduint dies i ajustant els actes amb les mesures higièniques i de seguretat adequades; sempre, reflexionant sobre les possibilitats i condicions per garantir una festa segura. 


Malgrat la cancel·lació, des de l'AVG avisen que "no serà un cap de setmana de no Festa Major en blanc", ja que els Geganters de Gràcia han elaborat un parell d'activitats: el Cercavila de balcons i la gimcana "Aixeca les faldilles als Gegants!". Tanmateix, la Comissió i l'AVG convida els veïns a penjar senyeres i domassos a les finestres i balcons.

El comunicat clou amb un record als difunts; abraçades i escalf als malalts i afectats per la Covid-19; i un agraïment al personal sanitari i de serveis bàsics que han estat i estan lluitant a primera línia contra la pandèmia.


 

Participació