L'AV de la Creu Alta posa en marxa el «pla B» per celebrar l'Aplec de Jonqueres

Pràcticament totes les activitats s'han desconvocat, però mantindran unes propostes mínimes

Sant Vicenç de Jonqueres
Sant Vicenç de Jonqueres
Redacció
17 de setembre del 2020
L'Associació de Veïns de la Creu Alta havia de celebrar el cap de setmana del 26 i 27 de setembre el 33è Aplec de Jonqueres, a l'esplanada de l'ermita de Sant Vicenç, però la situació sanitària farà que no es puguin celebrar els actes previstos, com ara els concursos de paelles d'arròs i de ratafia. L'Associació, però, ha posat en marxa un "pla B" per tal de mantenir l'activitat, a la qual només s'hi podrà assistir amb invitació.

Una de les coses que veurà la llum aquest mes de setembre - i no a la primavera com cada any - serà el Diari de la Creu Alta, que es podrà recollir als establiments de la zona, a la seu social de l'entitat (c/ Major, 70) els dilluns i dimecres de 18h a 19h) o bé trucant al telèfon de l'associació (616.01.25.91).

Pel que fa als actes de l'aplec, només es mantindran el Memorial Manel Galícia i el lliurament del Talleret d'Honor, i la plantada del segon arbre. A aquestes activitats s'hi podrà assistir mitjançant una invitació, ja que es faran amb l'aforament limitat.