Ciuró reclama a Salut que «compensi l'esforç ingent» de Sabadell durant la pandèmia

La portaveu de Junts per Sabadell lamenta que el Departament de Salut no tingui present la ciutat a l'hora de fer inversions

Lourdes Ciuró, portaveus de Junts per Sabadell
Lourdes Ciuró, portaveus de Junts per Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
16 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:27h
Lourdes Ciuró reclama al Departament de Salut que "compensi l'esforç econòmic ingent" que ha fet la ciutat en matèria sanitària durant la pandèmia. La portaveu de Junts per Sabadell lamenta que Salut no tingui present el municipi vallesà a l'hora de fer inversions.

"Aquesta ciutat en l’anterior mandat va avançar el finançament de les urgències de l'Hospital Taulí, i en plena pandèmia, va posar a disposició del país la Pista Coberta d’Atletisme per fer un Hospital Temporal (un equipament malmès per l’adaptació hospitalària en la que encara s’ha volgut posar en qüestió qui n’ha de reparar els desperfectes i les quantitats)", apunta.

Ciuró defensa que Sabadell disposa d'un dels Centres Hospitalaris més importants del país i envoltat d'actius del coneixement, la investigació i la recerca que cal compensar-los per tal de seguir millorant la qualitat assistencial. "Sabadell ha estat la gran ciutat oblidada per part del Departament. Salut ha de tenir present la nostra ciutat a l'hora de fer inversions i que per tant, ha de posar en valor l'esforç econòmic que Sabadell ha fet i segueix fent en matèria sanitària", sentencia.