coronavirus

La Cambra de Sabadell emprèn la seva primera missió comercial virtual a Vietnam, Tailàndia i Indonesia

Un primer pas per a la presa de contacte amb possibles partners comercials

per NacióSabadell , 14 de setembre de 2020 a les 17:00 |
La Cambra compta amb la col·laboració de l’Oficina de la Generalitat a Singapur | Cedida
La Cambra de Comerç de Sabadel organitza una Missió Comercial Virtual a Vietnam, Tailàndia i Indonèsia que tindrà lloc entre els dies 14 i 23 de setembre de 2020. Una activitat dins del programa del Pla d'Acció Internacional PAI'20 del Consell de Cambres de Catalunya i d'ACCIÓ.

Aquesta és la primera missió de caràcter virtual organitzada per la Cambra per tal de continuar donant suport a la internacionalització de les empreses en temps de pandèmia. Segons expliquen, una alternativa més perquè les empreses exportadores puguin prospectar els mercats internacionals i un primer pas per a la presa de contacte online amb possibles partners comercials. 


La Missió Comercial Virtual, dirigida i coordinada pel Cap de Promoció de Comerç Internacional de la Cambra de Comerç de Sabadell, Sr. Vicenç Vicente, té un caràcter plurisectorial i està formada per 13 empreses que corresponen als següents sectors: material de laboratori, químic, equipament agroindústria, alimentació animal, automoció, medi ambient, alimentació i begudes, construcció i equipament de la llar.

Per la preparació de les corresponents agendes de treball de les empreses participants la Cambra de Comerç de Sabadell compta amb la col·laboració de l’Oficina de la Generalitat a Singapur (ACCIÓ Singapur). Durant les 8 jornades de treball, les 13 empreses participants

mantindran contactes amb unes 200 empreses dels tres països prospectats.


 

Participació