coronavirus

El CAP Concòrdia de Sabadell recupera l’atenció als adults

L’atenció pediàtrica també es prestarà al CAP Concòrdia i al CAP Ca n’Oriac

per NacióSabadell, 14 de setembre de 2020 a les 15:00 |
Un gestor Covid a l'Atenció Primària | ICS
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir d'aquest dilluns 14 de setembre, el Centre d’Atenció Primària (CAP) Concòrdia, de Sabadell, obre amb normalitat i recupera l’atenció als adults. Així mateix, l’atenció pediàtrica de la zona, tant de la població del CAP Creu Alta, com del CAP Can Rull i el CAP Concòrdia, es farà a partir d'ara, també, al CAP Concòrdia. D’altra banda, el servei de pediatria del CAP Nord i el CAP Ca n’Oriac es farà exclusivament al CAP Ca n’Oriac.

Segons informa el Departament de Salut, els equips d’atenció primària s’han adaptat i es continuen adaptant a les necessitats sorgides per la Covid-19, modificant les seves estructures i organitzacions de treball, per poder seguir fent una detecció ràpida dels nous casos, amb la presa de mostres per fer la PCR i l’estudi de contactes. 


Alhora, es continuen mantenint els circuits separats (sectorització i neteja) que permeten l’adequada separació d’espais per assegurar l’atenció a la ciutadania en les condicions idònies.


 

Participació