FOTOS Sabadell celebra una Diada sense públic pel coronavirus

Les entitats que participin en l’ofrena floral tindran una hora assignada per tal d'evitar aglomeracions

La tradicional ofrena floral de Sabadell s'ha fet sense presència de públic pel coronavirus
La tradicional ofrena floral de Sabadell s'ha fet sense presència de públic pel coronavirus | Juanma Peláez
NacióSabadell
11 de setembre del 2020
Actualitzat a les 14:36h
La commemoració oficial de la Diada Nacional de Catalunya a Sabadell es manté tot i que adaptada a l'actual situació sanitària marcada per la crisi de la Covid-19. Per aquest motiu, davant els riscos i l'amenaça de contagi, la celebració d'aquest divendres 11 de setembre, serà "de petit format", sense públic i respectant les mesures de prevenció com l'ús de mascareta i el manteniment de les distàncies de seguretat.  

L'únic acte tindrà lloc al pont del parc de Catalunya a les 10 h amb l'ofrena floral institucional. A posteriori, es donarà pas al torn de les entitats que s'hauran d'haver inscrit prèviament i tindran una hora assignada per fer l'ofrena. Per evitar aglomeracions, només podrà participar una persona per entitat. L'esdeveniment es podrà seguir via streaming a través del canal d'Instagram del consistori sabadellenc. 

L'Ajuntament demana comprensió i responsabilitat a tothom perquè la Diada d'enguany es pugui portar a terme amb les màximes mesures de prevenció i seguretat. 

Per la seva banda, les entitats sobiranistes locals, ANC i Òmnium, han organitzat dos actes més: ​la rua per la independència i la concentració per la llibertat