televisió

La rivalitat entre Terrassa i Sabadell es trasllada a «Joc de cartes»: on és el millor restaurant de tapes?

El programa de TV3 presentat pel terrassenc Marc Ribas s’emetrà demà dimecres a les 22.40 h

per Abril Ballesteros , Terrassa , 8 de setembre de 2020 a les 16:43 |
La nova temporada de 'Joc de Cartes' s'estrena al Vallès Occidental | CCMA
Per si l’eterna rivalitat entre Sabadell i Terrassa havia afluixat en algun moment, les dues ciutats s’han llençat de nou a la competició. En aquest cas, el jutjat no entén de població, edificis o parcs, només de sabors, presentació i professionalitat. I és que Joc de cartes arrenca la nova temporada a la recerca del millor restaurant de tapes entre les dues capitals del Vallès Occidental.
 

Demà dimecres 9 de setembre a les 22.40 h, el terrassenc Marc Ribas donarà el tret de sortida al duel territorial que s’emetrà a TV3. Primer, visitarà els fogons de la seva ciutat: el relativament nou restaurant de l’Alfons, ForaDeCarta, al Camí Fondo, i el Porró, una taverna que funciona des de fa més de 20 anys al carrer de la Palla.
 

A Sabadell, el programa coneixerà la Katy del Gastrobarbes, al carrer de Sant Antoni, on es poden degustar tapes gurmet, i el Carlos del Choco Choquito, on el peix és el protagonista de l’establiment, situat a la Rambla de la ciutat. Quina de les dues capitals de la comarca guanyara? 

 

Participació