Neix el «Parapariures», el primer Festival de la Comèdia de Sabadell

Serà els dies 10, 18 i 25 de setembre i el primer cap de setmana d’octubre

Integrants de la companyia 'Parapapá' en una actuació
Integrants de la companyia 'Parapapá' en una actuació | @parapapa.entreteniment
NacióSabadell
08 de setembre del 2020
L’entitat de comèdia i entreteniment Parapapà ha organitzat el primer Festival de la Comèdia de Sabadell, el Parapariures, que se celebrarà els dies 10, 18 i 25 de setembre i el primer cap de setmana d’octubre -dies 2, 3, 4-. Al llarg d’aquests dies, tindran lloc els diversos actes programats: el parapacurts, el parapaquinze, el parapajúnior, el parapatalía i el parapamono.

El parapacurts és un Festival Internacional de Curtmetratges Còmics on tant el públic com el jurat votaran els seus curtmetratges preferits d’entre la mostra projectada. Les projeccions es faran els dies 10, 18 i 25 de setembre a les 21 h a l’espai Àgora i l’entrada per dia costa 8 euros. El 4 d’octubre a les 18 h, al mateix lloc, es veuran els curts finalistes i es lliuraran els premis del públic i del jurat al millor curt. Les entrades es poden reservar per correu o per whatsapp.

D’altra banda, el 2 d’octubre a les 20 h se celebrarà el parapatalía, una secció on es representarà una obra còmica de llarg format. L’espai i l’horari encara estan per confirmar.

L'endemà a les 18 h, hi ha programat el parapaquinze, on es representaran obres de curt format i el parapajúnior, on s’interpretarà una peça còmica de curt format creada per joves d’entre 14 i 18 anys. En ambdós casos, encara s’han de confirmar el lloc i l’horari. Per últim, el mateix 3 d’octubre a les 21 h tindrà lloc el parapamono, una representació de monòlegs còmics, a l’espai Va de música.

El certamen neix amb els objectius crear una marca per fomentar la cultura a Sabadell, impulsar la participació activa dels ciutadans i del jovent, promoure l’associacionisme i fomentar la visibilitat convidant a artistes menys coneguts.