Cs demana la instal·lació de més elements de pràctica esportiva a la via pública

El partit durà una moció al ple, en què destaca que l'únic circuit de la ciutat està saturat

Joves fent esport a la platja de Sant Sebastià de Barcelona
Joves fent esport a la platja de Sant Sebastià de Barcelona | Ricard Novella
NacióSabadell
05 de setembre del 2020
El portaveu de Cs, Adrián Hernández, ha anunciat que duran una moció al ple de setembre, el primer de l'arrencada del curs, previst per celebrar-se aquest dimarts, en què es demanarà la instal·lació de més elements de pràctica esportiva a la via pública, els coneguts circuits de calistenia. 

Ha afirmat que "és una pràctica esportiva que compta cada vegada amb més seguidors" a la ciutat i que no té edat, si bé entre el jovent té més acceptació, però "independentment de la seva forma física o edat i de manera gratuïta". Ha apuntat que l'únic que hi ha Sabadell, situat al Parc Catalunya, "alguns usuaris es queixen que moltes tardes s'han de donar la volta perquè està ple de gent i també es troba lluny de casa seva". 

La formació taronja ha recordat al consistori que "ha de fomentar la pràctica esportiva", a més, pot oferir la possibilitat de ciutadans que "no es poden permetre la quota mensual d'un gimnàs, practicar de manera gratuïta una modalitat esportiva que aconsegueixi millorar la musculatura, agilitat i flexibilitat".

Hernández ha afirmat, tal com ha defensat la Federació Espanyola de Street Workout, "s'ha demostrat que la calistenia ha dut a terme una funció social en moltes ciutats en nois amb hàbits no saludables".