coronavirus

Creu Roja reparteix més de 300 mascaretes aquest estiu amb els equips de prevenció del coronavirus

Supera a les 3.500 persones amb aquesta iniciativa

per NacióSabadell , 4 de setembre de 2020 a les 08:00 |
Els equips de Creu Roja Sabadell dedicats a fer prevenció de la propagació del coronavirus han repartit 364 mascaretes durant aquest estiu. Concretament al llarg de 24 dies. Es tracten de persones que pentinen els carrers de la ciutat per recordar les recomanacions de les autoritats sanitàries. 

Acostuma a ser un binomi, que fan sortides diürnes i nocturnes, i que interactuen amb la ciutadania, per tal que es compleixi l'ús correcte de la mascareta, es mantingui la distància social i facin una neteja habitual de les mans. En total, han arribat a 3.518 persones, amb 736 intervencions fetes. 

  Precisament, aquest grup és el que s'incorporarà al dispositiu dissenyat per aquests dies de no Festa Major, encapçalat per un major nombre de policies als carrers, per tal que s'evitin les aglomeracions. Una tasca que començaran a desplegar des d'aquest divendres i fins dilluns. 


El coordinador de l'organització humanitària, David Jové, ha explicat que la particularitat d'aquesta iniciativa és que són formacions "integrades per joves" i ha continuat, "són joves que informen a joves amb recomanacions de seguretat".      

 

Participació