Illa «fitxa» el segon tinent d'alcalde de Cerdanyola

Víctor Francos ha estat nomenat director de gabinet de el Ministeri de Sanitat

Víctor Francos
Víctor Francos | PSC Cerdanyola
NacióSabadell
03 de setembre del 2020
Actualitzat a les 19:16h
El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha escollit el segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Cerdanyola, Víctor Francos (PSC), perquè sigui el nou director de gabinet del ministeri, en substitució del malagueny Germán Rodríguez Sánchez, que va accedir al càrrec el mes de gener de l'any passat. 

Francos, advocat de professió és regidor al consistori cerdanyolenc des de 2011, primer amb Carme Carmona, exalcaldessa, i ara amb el batlle Carles Cordón, també ha estat director de gabinet de la viceprimera secretaria del PSC (2004-2006 ), director de relacions parlamentàries de la Presidència de la Generalitat (2006-2010), assessor parlamentari del PSC al Parlament (2011), coordinador general del PSC (2011-2013) i director de gabinet de la Primera Secretaria de PSC (2013-2014).
 

Víctor Francos, a l'esquerra, i Carme Carmona, regidors del PSC. Foto: PSC


A més de director del Parc Tecnològic del Vallès (2018-2019) i director de Relacions Institucionals i Comunicació Corporativa del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (2019-2020), entre d'altres. 

Aquest divendres hi ha convocat un ple extraordinari per oficialitzar la renúncia de Francos, però encara no se sap qui el substituirà. El següent a la llista dels socialistes locals és Marian Navarro. L'encara regidor ha rebut l'aprovació del consell de ministres, reunida aquest dimarts, i que aquest dimecres s'ha oficialitzat amb la publicació del seu càrrec al BOE