La FAVS fa una crida al jovent perquè descarti organitzar activitats «alternatives» o «fantasmes»

També urgeix repensar el model d’oci nocturn

Gent passejant per Sabadell
Gent passejant per Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
03 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:50h
Aquest divendres si no hagués esclatat la pandèmia s’hauria donat el tret de sortida a la Festa Major, amb el tradicional pregó i totes les activitats prèvies. La Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) ha fet una crida, especialment adreçada al jovent, perquè descarti organitzar activitats “fantasmes” o “alternatives” que comporti concentrar més de deu persones, cosa que, per ara, està prohibida.
 
Ha recordat que poden ser “risc potencial” per infectar-se i “convertir-se en propagadors del virus”. L’organització veïnal ha carregat contra les administracions per la gestió de la crisi del coronavirus, “alguna cosa s’ha fet, i es continua, fent malament”.
 
Ha aplaudit la suspensió de la Festa Major, però la situació que s’està vivint entre la població més joves ha posat en evidència que “és urgent repensar el model d’oci per sortir de l’espiral consumista”. “No serveix de res negar-los la possibilitat de divertir quan al mateix temps, l’única manera que coneixen és el que fan”, ha subratllat.
 
Un canvi que la FAVS ha admès que “no pot canviar-se de la nit al dia” i que comportarà “temps i pedagogia”, amb la participació de totes les parts implicades per al jovent.