Els Gegants de Sabadell es llancen a les xarxes a l'espera de tornar a ballar als carrers

Creen un compte a Instagram i una pàgina web per difondre la cultura popular

Imatge d'arxiu d'una ballada de Gegants
Imatge d'arxiu d'una ballada de Gegants | Juanma Peláez
NacióSabadell
03 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:29h
Aquest any no hi haurà Festa Major i això vol dir que molts dels actes de la cultura popular no es podran celebrar, però la Coordinadora de Gegants de Sabadell no s'ha quedat amb els braços plegats i ha creat un compte a Instagram i una pàgina web per difondre tota la informació de les colles i aquesta activitat tradicional catalana. 

Durant aquests dies que hi havia previst celebrar la Festa Major compartiran activitats per "intentar viure" aquests dies festius, però de forma virtual. També es penjarà material com ara calendaris i informacions per "gaudir dels gegants". 

Han apostat per fer-ho d'aquesta manera, perquè "no volem que les activitats puguin ser gaudides només per un sector de la població molt concret" i que la voluntat és "trepitjar els carrers dels barris on a vegades no tenen l’oportunitat de poder gaudir de la cultura popular i on s’han quedat sense festes majors".

Per això, l'organització ja ha avisat que "a la mínima que els sigui possible els tornarem a veure ballant pel carrer", però "amb distància" i que no se segueixi les figures "per la vostra i la seva seguretat".