Els talls viaris del cap de setmana s'allargaran tot aquest 2020

Es modifica i en comptes de ser set passen a ser cinc

 Els sabadellencs sortint a comprar, en bicicleta i a passejar amb amb els talls a la via pública
Els sabadellencs sortint a comprar, en bicicleta i a passejar amb amb els talls a la via pública | Juanma Peláez
Redacció
02 de setembre del 2020
L’obertura d’eixos de vianants, en marxa des del passat mes de maig i en funcionament tots els caps de setmana i festius, es mantindrà durant tot el 2020. Una decisió que s'ha pres pel context actual per mantenir les distàncies entre les persones i per "la bona acollida i valoració" de la iniciativa. 

Així, fins al Nadal seguiran sent d'ús únic per als veïns, retallant de set a cinc zones. Es queda fora el tram del carrer Sant Miquel, a la Creu Alta i un altre als carrers de Sant Sebastià i Salvany a l’Eixample, entre ctra. de Barcelona i el carrer de Sol i Padrís.

Així, prosseguiran a l’eix central, des de la via de Massagué –a l’alçada de la plaça de les Dones del Tèxtil– , fins gairebé al capdavall de la Rambla; les avingudes de Barberà –al sud– i de la Concòrdia i de Matadepera –al nord– i i al carrer de l’Església Romànica a la Creu de Barberà entre la ronda de Santa Maria i ctra. de Barcelona (*ho pots consultar al mapa, que també inclouen els que ara han suprimit a l'Eixample i la Creu Alta*).

Una exclusió que s'ha argumentat per "la proximitat d’espais oberts i alternatives de pas (places i avingudes) no ha generat presència de vianants i usos que justifiquin la continuació de la mesura".



Cal recordar que els talls viaris dels pròxims dos caps de setmana serà de tres dies, ja que dilluns és festiu per la Festa Major, enguany cancel·lada, i el següent, la Diada de Catalunya. 

noticiadiari]2/207423