El primer partit a la Nova Creu Alta del retorn a Segona serà contra l'Espanyol

El Sabadell arrancarà la temporada contra el Rayo el 20 de setembre

La celebració del Sabdell CE després d'assolir l'ascens a Segona
La celebració del Sabdell CE després d'assolir l'ascens a Segona | RFEF
Redacció
01 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:50h
El primer partit que el CE Sabadell disputarà a la Nova Creu Alta, després del seu retorn a Segona Divisió cinc anys més tard, serà contra el RCD Espanyol. Ambdós equips, acabats d’arribar a LaLiga SmartBank -l’Espanyol va descendir després de 27 anys consecutius a Primera-, s’enfrontaran el 4 d’octubre, en la quarta jornada.

L'estrena de la competició, el cap de setmana del 12 i 13 de setembre, no comptarà amb els arlequinats, perquè els ha emparellat amb l'Almeria, que per haver disputat la fase d’ascens a Primera encetaran el curs més tard. Així, el debut serà davant el Rayo Vallecano a domicili una setmana més tard.

D'aquesta manera, el club vallesà podrà complir amb els terminis previstos amb la renovació de la gespa del camp i ja havia demanat obrir la temporada contra algun dels equips de play-off i dos compromisos seguits lluny de la capital del Vallès Occidental. 
 
Els duels amb els equips catalans de la categoria serà, en el cas del Girona, a l'Estadi de Montilivi, el 3 de gener, en la 20a jornada. I la tornada està programada pel 31 de març a la Nova Creu Alta. El 21 de febrer, en la 26a jornada, els d'Antonio Hidalgo visitaran l'RCD Stadium, a Cornellà.