GRÀFIC Noves morts per coronavirus al Taulí aquest cap de setmana

Se n'han registrat dues i és la quarta en sis dies

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
24 d'agost del 2020
Actualitzat a les 14:19h
El cap de setmana a l'Hospital Parc Taulí s'ha tancat amb dues mort per la Covid-19, segons han assenyalat fonts hospitalàries. Això suposa la quarta en menys d'una setmana, després que el passat dimarts es registrés la primera defunció per coronavirus de l'estiu. Feia més de dos mesos que no es produïa, des de l'11 de juny. 

Amb aquests dos decessos, el Taulí ja n'acumula 372, després que des de Salut es detallés que s'havien corregit les dades per un "procés habitual de revisió de codificació diagnòstica de les altes", justificaven des de l'hospital sabadellenc.
 
 
El Taulí arrenca la setmana amb una trentena d'hospitalitzacions. Concretament, 31, de les quals 26 són pacients a planta, un més que abans d'arrencar el cap de setmana, i cinc a l'UCI, en aquest cas n'hi ha dos més. També s'han incrementat els nous ingressos, elevant-se fins a 11 i els diagnosticats que s'han multiplicat per més de cinc respecte a l'últim recompte, 22.  

L'arribada de l'agost ha portat pacients a l'UCI i es mantenen, i fins i tot han pujat fins a les cinc, la xifra més alta des de principis de juny. Encara que el passat dimarts, dia 18, es va reduir a dos, per tornar haver-hi tres 24 hores més tard.