Afectacions a les estacions de la línia R4 a Barcelona aquest cap de setmana: horaris i detalls

La circulació de trens pels túnels de Plaça Catalunya i Passeig de Gràcia s'interromprà aquest i el proper cap de setmana

Un tren de Rodalies i un treballador amb mascareta.
Un tren de Rodalies i un treballador amb mascareta. | Europa Press
NacióDigital
21 d'agost del 2020
Actualitzat a les 12:20h
La circulació de trens pels túnels de Plaça Catalunya i Passeig de Gràcia quedarà interrompuda entre aquest cap de setmana i el proper amb motiu de les obres per adaptar les vies d'aparcament d'ample convencional a l'estació de Sants. Segons Adif, les actuacions corresponents a la primera fase finalitzaran aquest mes d'agost.

Entre els dies 21 i 24 d'agost els treballs se centraran a la Plaça de Catalunya. Les línies afectades seran l'R1, l'R2 Sud, l'R3, l'R4 i l'R12. A continuació, tots els detalls.

En el cas de l'R1 (de l'Hospitalet a Maçanet-Massanes), els trens començaran i acabaran el seu recorregut a l'estació de Plaça Catalunya. Els viatgers de les estacions de l'Hospitalet de Llobregat o Sants podran arribar a Plaça Catalunya utilitzant la línia L1 del metro o bé la línia R4 de Rodalies fins al Clot-Aragó.

La línia R2 Sud (de Sant Vicenç de Calders fins a l'Estació de França) arribarà fins a l'estació de Sants. A tots els usuaris que vulguin arribar a l'estació de França, poden utilitzar la línia L4 del metro, mentre que els que es dirigeixin a Passeig de Gràcia poden agafar les línies L3 o L5 de metro o la línia R2 Nord de Rodalies.

L'R3 (de l'Hospitalet de Llobregat a Puigcerdà), el seu recorregut es limitarà de Sant Andreu Arenal a Puigcerdà. Els viatgers de les estacions situacions entre l'Hospitalet de Llobregat i Sant Andreu Arenal podran utilitzar la línia L1 del metro o la línia R4 de Rodalies des de l'Hospitalet de Llobregat, Sants, Passeig de Gràcia, el Clot-Aragó o Sant Andreu Comtal fins a Montcada Bifurcació per enllaçar amb l'R3.

L'R4 (de Sant Vicenç de Calders a Manresa) i l'R12 (de l'Hospitalet de Llobregat a Manresa), ambdues línies es desviaran pel túnel de Passeig de Gràcia i el Clot-Aragó i no s'aturaran a les estacions de Plaça Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera-Meridiana, Sant Andreu Arenal i Torre Barró. Per arribar a aquests punts, Adif assenyala que els usuaris disposen de la línia L1 de metro i, des de Plaça Catalunya i Arc de Triomf, de la línia R1 fins al Clot-Aragó, on poden enllaçar amb l'R4 i l'R12.