94 conductors identificats i quatre sancions després de l'acord per frenar curses il·legals entre el Baix Llobregat i el Vallès

És el resultat en un treball conjunt i coordinat amb Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Abrera en un mes

LaTorre
22 d'agost del 2020
La BV-1202, al seu pas per Ullastrell.
La BV-1202, al seu pas per Ullastrell. | Ajuntament d'Ullastrell
94 conductors identificats i 4 sancions per conducció temerària. Aquest és el resultat de l'acord entre Ullastrell i Abrera, signat el passat juliol, en el qual reclamaven en una carta conjunta als Mossos d'Esquadra l'increment de la seguretat a la BV-1202, que uneix els dos municipis. L'augment de les curses il·legals i les conductes temeràries en aquesta carretera van ser el detonant d'aquest pacte.

Ambdós ajuntaments han fet un balanç positiu de les noves accions que s'han portat a terme per frenar aquesta situació. Tal com han indicat, el resultat ha estat fruit del treball conjunt entre Abrera, la Policia Local d'aquesta localitat, Ullastrell i el dispositiu de seguretat de Mossos que ha treballat al tram de la via afectada. 

L'alcalde d'Ullastrell, Jaume Puig, ha volgut agrair públicament la tasca que s'ha dut a terme. Així mateix, ha insistit a demanar a la policia catalana que "no abaixin la guàrdia" i segueixin aplicant "mesures coercitives" a tots aquells que incompleixin les normatives de trànsit.

Per la seva part, l'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, també ha agraït a la Policia Local i als agents del cos català la" bona feina que s'està fent per restablir la normalitat", i ha destacat la "bona sintonia, comunicació i treball conjunt" d'ambdues alcaldies afectades per la seguretat de les veïnes i veïns dels municipis.

En les setmanes prèvies a l'acord, diverses denúncies del veïnat van alertar de la constant celebració d'aquests esdeveniments no autoritzats que generaven inseguretat i posaven en perill la seguretat viària.