On i quan em puc fer el test PCR a Sabadell?

Aquesta vegada van adreçades a veïns d'entre 15 i 35 anys

Les cues de l'anterior cita de cribratges
Les cues de l'anterior cita de cribratges | Anna Mira
NacióSabadell
17 d'agost del 2020
Actualitzat el 19 d'agost a les 11:08h
Aquest dimarts i dimecres tornaran a fer-se testos massius de PCR a la ciutat. Novament, el Departament de Salut desplegarà, amb la col·laboració, entre d'altres, de l'Ajuntament de Sabadell, tots els recursos necessaris perquè es puguin atendre els usuaris. 

En aquest cas, s'han organitzat "per controlar la situació i evitar un possible repunt més greu", tal com va assenyalar el consistori. L'objectiu és frenar les cadenes de contagis i detectar els casos asimptomàtics per evitar que el virus s'expandeixi.

- On serà? CAP Ca n'Oriac, situat al Passeig de Sant Bernat, 22. 

- Quan es fan? Dimarts i dimecres.

- En quin horari? Als matins, de 10 hores a 14 i a la tarda, de 15 hores a 19. 

- Qui es pot fer el test PCR? Tothom qui visqui o tingui relació amb aquesta zona de la ciutat i tingui entre 15 i 35 anys. 

- Quina documentació he de portar? Document d'identitat i la targeta sanitària.

- Si dono positiu què he de fer? Si una persona té símptomes s'ha de quedar a casa i aïllar-se fins que tingui el resultat, i que li diguin què ha de fer.

- I si dono negatiu? S'han de continuar seguint les mesures generals de seguretat i prevenció, com són la distància, l'ús de mascareta i la higiene de mans. A més, si s'ha tingut un contacte estret amb una persona positiva, cal mantenir l'aïllament durant 14 dies, malgrat que el resultat hagi estat negatiu.